Sergio Herman opent met zijn restaurant Le Pristine binnenkort twee vestigingen in Azië, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Wanneer de reporter vraagt of het niet moeilijk gaat worden dat de chef om de haverklap naar Azië moet reizen, geeft hij aan dat dit best gaat meevallen.

“Af en toe een weekje. Ik heb daar intussen mijn teams zitten. Allemaal mensen die al heel lang voor mij werken, die verhuisd zijn en mijn volledige vertrouwen hebben”, gaat hij van start. “Dat kan voor hen een once in a lifetime-opportuniteit zijn. Singapore opent in het voorjaar van 2024. Tokio al op 6 december. Daar ga ik dus binnenkort een maand naartoe.”

Voor een vlucht naar Japan mag je toch al snel 14 uur rekenen, het zal dus ook voorvallen dat Sergio op het vliegtuig zal moeten eten. “Ik proef áltijd. Ik ben altijd nieuwsgierig. Ik weet dat het superslecht kan zijn, maar soms is het ook lekker, ik wil dat weten.”

Toch neemt de chef zijn voorzorgen, zo blijkt. “Ik neem zelf wat comfortfood mee. Zure snoepjes, drop, een worstenboodje. Komt goed!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.