Eind 2023 werd zanger Frans Bauer 50 jaar. Bij die bijzondere gelegenheid wachtte hem enkele grote verrassingen, waarbij hij door familie, fans en collega’s in de bloemetjes werd gezet. En dus was het voor Frans bij momenten ook een erg emotionele dag.

Al verbaasde hem dat naar eigen zeggen niet, zo lezen we in Story. “Het heeft er ook mee te maken dat mijn vader er inmiddels niet meer is”, klinkt het. “Toen ik tien jaar geleden 40 werd stond hij nog naast me. Maar ruim een jaar later overleed hij plotseling en ik mis hem nog altijd”, zegt Frans. “Maar terzelfdertijd is zijn dood ook net de reden dat ik geen moeite heb met ouder worden.”

“Want ik vind ouder worden net heel mooi. Sommige mensen hebben dat geluk immers niet, dat realiseer ik me maar al te goed”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.