Voor volkszanger Frans Bauer, die op de voorlaatste dag van het jaar 2023 zijn 50ste verjaardag vierde, zijn z’n vrouw kinderen en moeder zijn meest dierbare bezit. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hij z’n trots over z’n zonen – die stilaan hun eigen weg vinden in het leven – niet onder stoelen of banken steekt tijdens een interview met Max Magazine.

Zo behaalde oudste zoon Christiaan kortgeleden zijn bachelor Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden. “Cum Laude”, onderstreept de trotse vader. “Hij gaat voor zijn doctorstitel en werkt tegelijk bij een groot accountantsbedrijf.” Ook tweede zoon Jan studeert rechten: Privaatrecht. “En daarnaast is hij erg sportief”, zegt Frans. “Hij doet aan gewichtheffen op hoog niveau. Dat heeft hij mogelijk van z’n opa. Mijn vader was een beer van een kerel en ook heel sterk.”

Derde zoon Frans junior is volgens Frans dan weer “een echte horecajongen. Hij volgt dan ook een opleiding waarin hij alles leert op het gebied van koken en serveren. Jongste zoon Lucas weet daarentegen nog niet wat hij later wil worden. Al is hij volgens z’n pa wel een heel slim ventje. “Computeren vindt hij geweldig. Dat hoort ook bij deze tijd. Je moet er ook in mee gaan want anders sta je stil”, besluit Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.