Tijdens de opnames van ‘Camping De Wildernis’ zijn Johnny de Mol en zijn crew ook een keertje gaan wildkamperen. En dat was toch een unieke belevenis.

“Natuurlijk ging er een ranger mee, maar als je wakker wordt en vijf meter naast je tent zie je olifantensporen in de aarde staan, dan is dat toch even andere koek dan een eekhoorn spotten op camping Bospadhoeve”, lacht de Mol in Veronica Superguide.

Wildkamperen, het zou niet aan iedereen besteed zijn, want niet iedereen zou zich even veilig kunnen voelen. Maar dat was bij Johnny geen probleem.

“Ik heb me geen seconde onveilig gevoeld. Maar een keer hadden we leeuwen op de weg gezien. Lag er de volgende ochtend eentje vlak bij mijn tent. Ik kreeg toen wel een seintje: ‘Blijf nog maar even in je tent.’”

Maar Johnny heeft nog meer unieke momenten meegemaakt met de dieren uit de wildernis. “Ik had een gat in de grond waarin ik mijn behoeften kon doen. Toen ik daar op een dag boven zat, deed ik mijn telefoon omhoog om het uitzicht te filmen. Toen liepen er twee hyena’s voorbij. Zo vet!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.