Marco Schuitmaker mag financieel niet klagen. Hij heeft het afgelopen jaar serieus veel opgetreden en zijn gage is het afgelopen jaar ook al een heel stuk gestegen. Een 24-jarige met een aanzienlijk inkomen, niet iedereen zou er evengoed mee om kunnen.

“Ik ben daar niet heel bewust mee bezig. Het is een mooie bijkomstigheid. Zingen is echt mijn hobby en dat ik dat nu kan doen voor mijn werk, is iets waarvan ik altijd had gedroomd. Ook als het niet veel zou opleveren en ik het voor een minimaal inkomen zou moeten doen, had ik het ook gedaan”, zegt Marco in Party.

Wie ook erg trots is op Schuitmaker is zijn vriendin. Zij gaat weleens mee naar een optreden, maar blijft liever buiten de schijnwerpers.

“Wij hebben vier jaar een relatie en we wonen samen. We hebben een mooi leven zo, en wat thuis is, is privé. In de momenten dat we samen thuis zijn, genieten we daar met z’n tweeën van. Ik heb voor de bekendheid gekozen en zij niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.