In een recent gesprek met de Verhulstjes, onthullen Gert en Ellen hun kijk op het succes van hun realityshow en de impact van roem op hun leven. 

Gert Verhulst merkt op in Libelle: “Mensen hebben de gekste ideeën over hoe wij leven.” Hij en Ellen delen dat ze zelf ook fan zijn van realityseries, waarbij ‘B&B Vol Liefde’ hun favoriete show is. “Wij kijken ze allemaal: van De Bevers tot De Roelvinkjes,” vertelt Gert. Hun kijk op roem is nuchter. “Soms moeten we voorzichtig zijn met wat we zeggen,” geeft Gert toe, terwijl Viktor benadrukt: “Ik lig niet wakker van wat anderen van ons vinden.” 

De familie houdt van het delen van hun dagelijkse avonturen; zowel de leuke als de uitdagende momenten. Kijkers kunnen zich verheugen op meer familieverhalen in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’; spannend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.