Het zijn woelige jaren geweest voor Leontine Borsato. In 2019 kwam aan het licht dat haar toenmalige echtgenoot Marco haar jaren eerder bedrogen had met pianiste Iris de Hond. Dit leidde in 2020 tot een echtscheiding, maar toen de twee een jaar later weer voorzichtig toenadering zochten, brak het schandaal rond grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij ‘The Voice of Holland’ los. Voor zover bekend betekende dit het definitieve einde van alle amoureuze banden tussen het ex-koppel.

Inmiddels werd Marco voor de aantijgingen rond ‘The Voice’ al buiten vervolging gesteld. Nu is het enkel nog wachten op wat het Openbaar Ministerie gaat doen met de aanklacht van de dochter van Marco’s voormalige assistente. De inmiddels volwassen vrouw beticht hem ervan zedenfeiten op haar gepleegd te hebben toen ze nog minderjarig was.

Maar net zoals hun kinderen gelooft Leontine rotsvast in de onschuld van de zanger. Als gezin blijven ze dan ook achter hem staan, al ontkent ze in Story niet dat de afgelopen jaren ook op hen hun impact hebben gehad. Ze hoopt dan ook dat de rust binnenkort mag weerkeren in haar gezin. “Ik hoop dat Marco en ik in de toekomst oma en opa kunnen worden van onze kleinkinderen, en dat mijn kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rond hun vader speelt”, aldus Leontine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.