Prinses Laurentien, inmiddels 22 jaar getrouwd met prins Constantijn, deelt in Party haar geheim voor een gelukkig huwelijk. 

“Natuurlijk was ik me ervan bewust dat hij als derde zoon van de koningin een bepaalde rol had,” reflecteert ze op hun beginjaren. Maar het is hun sterke verbinding die het huwelijk levend houdt. Van samenleving bespreken tijdens het tandenpoetsen tot het waarderen van elkaars unieke kwaliteiten, het paar vindt steeds weer manieren om hun band te versterken. Laurentien prijst Constantijns vermogen om haar te aarden in momenten van twijfel. 

“Op het moment dat bij mij de onzekerheid toeslaat, kan ik dat bij hem toetsen,” zegt ze in ‘Trouw’. Dit harmonieuze partnerschap, versterkt door humor en diepe waarden, is wat Laurentien als de kern van hun geluk beschouwt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.