In het charmante Abcoude, waar Douwe Bob, 30, onlangs een luxueus herenhuis kocht, heeft een onverwacht incident plaatsgevonden. 

De zanger, bekend om zijn turbulente verleden en nu vader van de éénjarige Elias, is in het nieuws gekomen na een conflict met een scooterrijder. Dit voorval, dat snel rondging op sociale media, laat een diepere strijd zien. Op Instagram verduidelijkt Douwe dat de ruzie met een volwassene was, niet met een tiener. “Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf. Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen.” 

Zijn openhartige erkenning van schok over eigen gedrag en het besef van een ernstig alcoholprobleem heeft volgens Story geleid tot zijn besluit om professionele hulp te zoeken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.