Ron Brandsteder, bekend om zijn warme persoonlijkheid en jarenlange bijdrage aan de Nederlandse showbizz, staat voor nieuwe uitdagingen na het stopzetten van zijn radioprogramma. 

Met een carrière die zich uitstrekt over decennia, kijkt Ron in Party terug op talloze successen, van zijn dynamische duo met André van Duin tot zijn rol als presentator van verschillende geliefde televisieprogramma’s. Zijn vermogen om publiek te vermaken met zijn charme en humor heeft hem tot een bekende naam in elk Nederlands huishouden gemaakt. Ondanks de veranderingen die de tijd met zich meebrengt, blijft Ron toch optimistisch: “Ik blijf voor altijd toegewijd aan mijn passie voor entertainment!” 

Hij verkent nieuwe projecten en blijft een bron van inspiratie voor zowel zijn collega’s in de industrie als voor zijn fans. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.