André Hazes heeft Volgens Weekend weer een ingrijpende verandering doorgevoerd in zijn professionele leven door de samenwerking met zijn langdurige manager Ricardo Klaverdijk te stoppen. 

Klaverdijk, die al meer dan twee decennia nauw verbonden was met de Hazesfamilie, begon oorspronkelijk met het werken voor André’s ouders en nam later het management van André over. “Hij is eigenlijk al meer dan 20 jaar bij ons in de familie”, verklaarde André in zijn documentaire ‘The Next Chapter’. Deze beslissing volgt op een reeks andere grote veranderingen in André’s leven, waaronder het verbreken van contacten met familieleden en het afscheid van zijn vaste schrijversteam. 

Ondanks de goede harmonie waarin de samenwerking is beëindigd, markeert dit een opvallende verschuiving in de carrière van André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.