Een bijzonder moment voor prinses Laurentien en gravin Eloise, die samen de publieksprijs ontvingen voor hun rol als verbindende figuren. 

De verrassing van de avond was prins Constantijn die de prijs uitreikte. “Een bizar moment”, zegt Laurentien, en Eloise voegt toe: “Niet normáál!” Hun gezamenlijke project, My Lima Lima, waarbij ze hoogwaardige kleding inzamelen voor het goede doel, toont hun hechte band en gedeelde waarden. Ondanks Eloise’s succes als influencer en de aandacht die ze daardoor krijgt, blijft ze bescheiden. Laurentien, geïnspireerd door haar dochter, spreekt haar bewondering uit: “Zo zelfverzekerd. Wat dat betreft zit ik niet zo in elkaar”, erkent ze. 

Eloise’s bewustzijn over duurzaamheid en haar bijdrage aan een bewustere omgang met kleding vormen een inspiratiebron voor velen, ondanks de kritiek op haar frequente reizen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.