Het gaat goed met Eva Jinek. Ze is niet alleen bevallen van een dochtertje, ze won onlangs ook de Sonja Barend Award. De presentatrice herinnert zich het moment voor de aankondiging nog heel goed.

“Ineens begint mijn hart als een malle te bonzen. Ik voel het bloed naar mijn hoofd razen. Absurde vrouw, denk ik bij mezelf. Je bent al vijftien jaar op tv, en dan nog knalrood worden. Misschien is het ook omdat dit de eerste keer is dat ik ergens ben zonder mijn nieuwe baby”, bekent ze in Weekend.

Begin september is Eva bevallen van Salo Leonora van der Voorn. Ze was enkele maanden zo in een roes van de bevalling, dat ze even vergeten was hoe het eraan toe ging in een opnamestudio.

“De afgelopen zes weken leefde ik met onze dochter op een andere planeet. Een planeet waar iedereen in badjas loopt en waar alles naar babyhoofd ruikt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.