Het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ komt eraan. Een van de deelnemers van dit seizoen is zanger Frans Duijts. Voor hij met het programma begon, wist hij niks af van een fotocamera.

“Ik wist bij wijze van spreken niet eens wat sluitertijd was. Ik was voorheen louter een telefoonfotograaf, maar nu kreeg ik een professioneel apparaat in mijn handen met duizenden functies. Het uitzoeken welke functie je in welke situatie moet gebruiken, en daarbij soms het slagen van een mooie foto, werkt bij mij verslavend”, zegt Frans in Party.

Frans kan zijn creativiteit kwijt in de fotografie en dat geeft hem enorm veel voldoening. Door het vele oefenen en het programma heeft hij er gewoon een nieuwe hobby bij.

“Ik ben momenteel serieus aan het rondkijken om een eigen professionele camera aan te schaffen. Het fotovirus is dus wel degelijk overgeslagen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.