Dat de Oranjes er warmpjes bij zitten, dat is algemeen geweten. Zo wordt hun familievermogen geschat op zo’n 1,3 miljard euro. Daar kan zowat heel Nederland alleen maar van dromen.

Met zoveel geld kan je al een heleboel leuke dingen doen en die kans laat de familie niet aan zich voorbij gaan. Zo gaat prins Bernhard jr graag racen en is hij bovendien ook nog eens mede-eigenaar van het Formule 1 circuit in Zandvoort.

Bernhard jr heeft een persoonlijk vermogen van zo’n 125 miljoen euro en dat allemaal door het oprichten van zijn eigen softwarebedrijf en zijn vastgoedinvesteringen, weet Party.

Als we Party mogen geloven bezit Bernhard Jr zo’n 95 Amsterdamse panden. Die verkoopt hij tegen pittige prijzen. En dat zou natuurlijk zijn gigantische persoonlijke vermogen verklaren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.