Hoewel Dominique Schemmekes de liefde van haar leven is, wilde Anouk toch graag in relatietherapie. Niet dat er fouten zijn gemaakt tijdens hun relatie, maar ze wil het wel goed doen deze keer. Dat is ze zichzelf en haar kinderen verschuldigd.

Anouk heeft al enkele relaties achter de rug en ze is niet altijd even netjes behandeld. Maar ze geeft ook toe dat het een beetje aan zichzelf kan liggen.

“Eigenlijk dacht ik van niet, maar ik ben er wel achter gekomen dat het ook een beetje aan mij lag”, lacht ze in Weekend.

De zangeres dacht dat ze goed communiceerde binnen een relatie, maar na een babbel met een communicatiecoach bleek dat het allemaal toch beter kon.

“Ze zei dat ze vond dat ik slecht communiceerde. Buiten de deur weet ik het allemaal te verwoorden wat ik wil en niet wil, maar thuis heb ik altijd veel dingen gelaten, voor de goede orde. Ook voor mijn kinderen. Ik wilde een gezellige sfeer en geen ruzies. Maar dat werkt niet, dat heb ik zelf gemerkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.