De perikelen van René Froger en zijn gezin kunnen we allemaal volgen in ‘De Frogers’. En er is ook goed nieuws voor de fans, er komt namelijk een nieuw seizoen. En daar staat best wat in te gebeuren. Ook het vorige seizoen met de trip naar Engeland was genieten van begin tot eind. 

Met vier campers en een caravan was het alvast een hele ervaring. Zeker als je met zo een grote bende bent. Al is rijden in Engeland natuurlijk wel iets anders dan in Nederland. “Ik vond het eng om links te rijden. Danny is bij zijn vader in de auto gaan zitten en Natasja kroop naast me achter het stuur van de camper”, vertelt Ann Dominique, de schoondochter van René aan ‘Story’. Al snel begonnen de twee te keuvelen, iets waar ze anders maar zelden aan toekomen. 

“We spraken over het moederschap en relatieperikelen. Alles kwam op tafel en heb me geen moment proberen in te houden. De camera had ik niet eens meer in de gaten”, zei Ann Dominique. En ze had zelfs iets op te biechten van haar eerste ontmoeting met de Frogers. “Ik was zo nerveus dat ik het eerste uur zelfs niet naar het toilet durfde”, laat ze nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.