De stalker van prinses Amalia zit dan wel al enige tijd opgesloten in een TBS-kliniek. Toch blijft de man er de kantjes aflopen. In de kliniek werd hij immers betrapt op diefstal maar er is nog iets veel ergers!

De man bij wie schizofrenie van het paranoïde type werd vastgesteld blijkt nu effectief nog meer op zijn kerfstok te hebben. Hij had plannen om de prinses om het leven te brengen en had eerder al misdrijven gepleegd met feiten als verkrachting en bedreiging. In de kliniek werkt de man immers in het winkeltje van de instelling en daar is hij betrapt op het stelen van meerdere pakjes sigaretten. Maar er is meer aan het licht gekomen. 

‘Story’ is er immers in geslaagd in contact te komen met de man via Facebook. Het platform waarmee hij ook prinses Amalia lastig viel. Hij blijkt dus in de instelling over een smartphone of laptop te beschikken wat toch wel opmerkelijk is. ‘Story’ nam contact op met de kliniek maar daar weigeren ze te antwoorden. Opmerkelijk is wel dat zijn Facebook-profiel nadien plots verdwenen was. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.