‘Beste Zangers’- deelneemster Numidia mag dan wel diepe indruk hebben nagelaten na haar deelname aan het programma. Ze draagt een zwaar verleden mee. “Regelmatig stond de politie voor de deur maar lange tijd veranderde er niets.”

Numidia haar jeugd werd getekend door haar ouders die altijd ruzie hadden en haar vader kampte met een alcohol- en drugsverslaving. “Ik groeide op in zo een onveilige omgeving dat ik uit huis ben geplaatst.”, vertelt ze aan ‘Story’. Ondertussen is het contact met haar ouders wel hersteld en zingt ze geregeld samen met haar vader.

Toch laat haar verleden haar niet los en wil ze, nu ze een bekende zangeres is, andere kinderen uit probleemgezinnen helpen. “Destijds heeft iemand mij ook geholpen. Ik wil laten zien dat er echt wel een toekomst is en voor hen wil ik me echt inzetten”, gaat ze verder.

En ook muzikaal gaat het haar voor de wind. Zo stuurde ze met Douwe Bob een lied in voor het Eurovisiesongfestival. “Hoe tof zou het zijn als we daar volgend jaar staan. Het is net alsof ik in een droom leef en ik maar niet wakker word” , besluit Numidia nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.