In het seizoen van Boer zoekt Vrouw was Marnix dé publiekslieveling en deed hij menig harten sneller slaan. Aan het programma zelf hield hij geen lief over maar zijn jeugdvriendin kwam wel terug tevoorschijn en de twee zijn inmiddels een koppel. Marnix is de broer van de Inside-wielerdeskundige Roxane Knetemann. En net zij ligt blijkbaar iets beter binnen de familie dan hij.

Een broer van hun moeder blijkt nu een ware suikeroom te zijn voor Roxane en haar zus Elise maar was blijkbaar Marnix vergeten. Voor zijn overlijden had hij laten vastleggen dat Roxane en Elise zijn enige erfgenamen zijn. En dat van een groot huis in Krommenie waarin de bekende slagerij Donker zit met ook nog wat woongelegenheid die verhuurd kan worden. Daarbovenop is er geen hypotheeklast meer lezen we in ‘Story’.

Nergens in de officiële documenten wordt de naam van Marnix vermeld en kan hij dus ook fluiten naar de toch wel mooie erfenis. Het heeft gelukkig niet tot spanningen geleid binnen de familie want Marnix zat onlangs trots vooraan bij het huwelijk van Roxane.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.