Er komt een nieuw seizoen van ‘De Frogers’ en dat kan er wel eens eentje worden boordevol romantiek. De oudste dochter van René Froger Natascha wacht immers op een aanzoek.

Natascha is al twaalf jaar samen met haar vriend Matthijs Timmermans en gaf zelfs een jaar na haar ontmoeting met hem al haar jawoord in Las Vegas. Ook in het vorige seizoen herhaalde ze dat nog eens in Engeland. Ook de andere kinderen hebben een stabiele relatie maar willen dat Natascha het gangpad vrij maakt. En daarvoor oefenen ze lichte druk uit op Matthijs. “Ze appen me constant wanneer ik dat aanzoek ga doen. Volgens mij hebben ze zelf ook trouwplannen.”, vertelt hij aan ‘Story’.

Matthijs heeft in elk geval al de steun van René en Natasja Froger. De kan is dus groot dat René diep in zijn buidel zal moeten tasten in het volgende seizoen. “Ik wil haar ook ten huwelijk vragen. Hoe en waar ik het doe moet ik nog even op broeden.”, laat Matthijs nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.