In Party lezen we dat B&B vol liefde-kandidate Iris, na de opnamen de liefde heeft gevonden bij Sakis. Toch houdt de sympathieke deelneemster met Jan een mooie vriendschap over aan het programma.

“Je zegt nog weleens snel dat je vrienden bent met iemand, maar met Jan heb ik meer dan een bijzondere vriendschapsband”, gaat Iris van start. Jan en ik gaan ook zeker in de winter wat leuke dingen samen doen in Griekenland.”

Van zodra Iris een relatie aanging met Sakis, belde ze gelijk Jan om hem hierover te informeren en ook aan Sakis vertelde ze over haar bijzondere vriendschap met Jan. “Want het laatste waar ik zin in heb, is een jaloerse man.”

Iris geeft aan dat ze Jan niet wil loslaten en dat mocht Sakis hun vriendschap in de weg staan, dat ze hun relatie meteen zou beëindigen.

Al wil ze de lezer wel meteen één ding duidelijk maken. “Ik deel niet het bed met Jan. Ik heb dat nooit gedaan en ik zal dat ook nooit doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.