In juli 2024 werd Henk Dissel voor het eerst vader van zijn dochtertje Marie. Wanneer Party vraagt hoe de eerste maanden verlopen zijn, geeft de zanger aan dat het eigenlijk erg goed gaat.

“In het begin was ik ’s nachts wel heel erg bezig met de baby, zo van: ademt ze nog, gaat alles goed?”, gaat hij van start. “Soms ging ik wel vijf of zes keer het bed uit om haar te checken. Dat is nu afgenomen, ik ben er nu helemaal aan gewend. Ik slaap ’s nachts goed, want Marie drinkt moedermelk, daar heb ik geluk mee. Het is een beetje wennen en aanpassen, maar een kindje krijgen is het allermooiste wat er is.”

Henk steekt het dan ook niet onder stoelen of banken dat hij altijd al vader wou worden. “Toen ik zelf jong was en er was in de buurt een kindje geboren, dan belde ik aan om te vragen of ik de baby mocht zien. Ik heb kinderen altijd heel erg leuk gevonden. Ik wilde ook al veel sneller vader worden, maar Sanne en ik schelen zeven jaar, dus eerder was ze daar nog wat te jong voor. Met haar 26 jaar is ze nu nog steeds een jonge moeder. Ik vind het ook leuk om een redelijk jonge vader te zijn, zo kan ik nog lekker meedoen met spelen en voetballen enzo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.