Tooske Ragas is onlangs vijftig geworden. Erg verrassend voor velen aangezien de Shownieuws-presentatrice er nog steeds stralend uitziet.

Wanneer de reporter van Weekend vraagt hoe ijdel Tooske is, geeft ze aan dat ze gezond ijdel is. “Een zeven? Ik heb geen idee.”, geeft ze aan wanneer ze er een getal op moet plakken. “Gewoon dat je denkt: ik vind het leuk om er niet als een totale slons bij te lopen.”

Volgens de presentatrice hoef je niet veel gekke dingen doet om er goed uit te zien. “Ik heb bijvoorbeeld nog steeds niks op mijn nagels. Manicure, pedicure, néé: dat kost me allemaal veel te veel tijd. Moet ik weer dáár naartoe en om de zoveel weken weer naar de volgende, dat vind ik gedoe. Ik vind het al vervelend dat ik om de acht weken naar de kapper moet.”

Tooske onderhoudt haar lichaam wel door drie tot vier keer per week te gaan sporten. “Dat doe ik gewoon thuis, met een vriendinnetje. Zij heeft een onlinecursus, waarbij je oefeningen doet met een kettlebell van zestien kilo, daar blijf je wel sterk van. En verder heb ik goede smeerseltjes enzo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.