In Story lezen we dat Jan Dulles en zijn partner Caroline onlangs hun eenjarig huwelijksjubileum hebben gevierd. Een dag met een dubbele betekenis want dit is ook de geboortedag van hun dochtertje Donna. Helaas kwam de kleine meid na dertien weken helaas te overlijden in december 2020.

“Dat we die dag ook uitgekozen hebben om te trouwen is een poging om zo’n zwarte dag nog iets van positiviteit mee te geven”, gaat de zanger van start. “Het gaat om Donna’s geboortedatum, niet haar sterfdatum.”

Jan geeft aan dat het koppel het verschrikkelijke verlies ondertussen een plaatsje heeft kunnen geven, al blijft de pijn natuurlijk aanwezig. Ongetwijfeld heeft de geboorte van hun dochter Lina voor mooie momenten gezorgd, waardoor het leven opnieuw terug kleur kreeg. “We genieten ongelooflijk van elkaar. Elke dag!”, klinkt het.

Ondanks het verlies zijn Jan en Caroline hier sterker uitgekomen, zo verzekert hij de lezer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.