In Party lezen we dat Monique van de Ven en haar echtgenoot Edwin de Vries na 38 jaar nog steeds doodgelukkig zijn met elkaar.

Wanneer de reporter van het weekblad aanhaalt dat stellen tegenwoordig bij het eerste het beste zuchtje tegenwind vaak uit elkaar gaan, geeft de actrice aan dat ze dit erg jammer vindt aangezien een relatie eigenlijk alleen maar leuker en beter wordt.

“Iedereen heeft weleens een dipje, alhoewel wij een hele grote dip hebben gehad”, waarmee ze refereert naar het overlijden van hun nog geen twee maanden oude zoontje Nino in 1993.

“Maar Edwin en ik vinden elkaar gewoon heel leuk. Als Edwin als scriptschrijver druk is, zoals de afgelopen weken met de hernieuwde versie van de musical ‘Soldaat Van Oranje’ waarvoor hij elke dag in Katwijk aan Zee was, dan wacht ik gewoon ’s avonds op de bank tot hij thuis is. Dan kan ik nog lekker een uur tot anderhalf uur met hem praten. Dat zijn de dingen die je voor elkaar over moet hebben. En dat zorgt ervoor dat je een goed huwelijk hebt”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.