Het gonst van geruchten over een aanstaand sprookjeshuwelijk binnen de Froger-dynastie; dat schrijft Story. 

Matthijs Timmermans, de man die al meer dan een decennium het hart van René Frogers dochter Natascha veroverd heeft, staat in de schijnwerpers. De familie Froger is meer dan een gezin; ze zijn een liefdevolle kracht die de entertainmentwereld domineert en nu lijkt het erop dat Matthijs zich bij deze kracht zal voegen. Met aanmoediging van zijn aanstaande zwagers en het hele land als toeschouwer, is het wachten op dat ene moment waarop Matthijs Timmermans de romantische vraag zal stellen. De verwachtingen zijn sky-high en de hele natie hunkert naar het moment dat deze liefde officieel bezegeld zal worden. Terwijl de Froger-telgen de weg naar het altaar nog niet bewandeld hebben, wijst alles erop dat Natascha en Matthijs de eerste zullen zijn. 

De reallifesoap van de Frogers is klaar voor dit hoogtepunt en de fans kunnen niet wachten tot deze liefdesaflevering op hun schermen verschijnt!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.