Veel mensen komen in hun leven in aanraking met een periode waarin ze zwarte sneeuw zien. Ook bekende Nederlanders blijven hier niet van gespaard, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party.

Het weekblad haalt als voorbeeld Patty Brard aan die in 1994 in ernstige financiële problemen kreeg nadat haar ex Eric Peutte failliet ging. De man had destijds alle ondernemingen op naam van Patty laten registreren waardoor de schuldenberg van 1,2 miljoen naar de zangeres werd doorgespeeld.

Bijgevolg werden al haar bezittingen geveild en werd Patty failliet verklaard. “Ik stond voor mijn huis met het kindermeisje en mijn dochter”, begint de ster te vertellen. “De curator was er ook en hij zei tegen mijn dochter: ‘Ik weet niet waar jij vanavond gaat slapen, maar je moeder heeft in elk geval geen huis meer.”

Een erg heftige periode volgde voor Patty. Gelukkig heeft de zangeres de moed nooit opgegeven en klom ze uit het dal doormiddel van een nieuw tv-contract, een biografie en tijdelijke collecties met kleding, woonaccessoires en sieraden voor Kruidvat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.