De wereld leek aan zijn voeten te liggen wanneer André Hazes zijn hit ‘Leef’ uitbracht. Op elk podium van het land was de zanger te zien en op elk feest werd zijn nummer tot in de vroege uurtjes gedraaid. Vanzelfsprekend heeft dit succes hem geen windeieren gelegd en heeft hij aardig verdient aan zijn succes.

Een buffer die André wel nodig bleek te hebben. Na het afkicken van drank en drugs en een half mislukte comeback is de zanger volgens Party zo’n twee miljoen euro armer geworden.

“Ik ben er twee jaar uit geweest en moet weer van onderaan beginnen”, gaat de zanger van start. “Die realitycheck is wel goed voor me, nadat ik toch eventjes naast mijn schoenen ben gaan lopen en dacht dat ik helemaal het mannetje was.”

Gelukkig lijkt het tij eindelijk terug te keren voor André en lijkt hij met zijn duet met Mart Hoogkamer eindelijk opnieuw een hit te pakken te hebben.

Nu maar hopen dat de optredenaanvragen snel zullen volgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.