Tijdens een interview met Gert Verhulst stelt de reporter van Weekend de vraag of het de bedoeling is dat zijn kinderen in de toekomst Studio 100 gaan overnemen.

Gert geeft echter meteen aan dat dit niet het geval is aangezien het niet om een familiebedrijf gaat. “Studio 100 is een bedrijf dat ik voor 25 procent bezit en daar zitten verder nog partners en de bank in”, gaat de zakenman van start. “Voor de rest is dat geen familiezaak. Is dat wel zo, dan kun je makkelijker zeggen: ‘Mijn zoon wordt de nieuwe baas’, maar ik kan dat moeilijk doen als ik zelf nog maar voor een kwart de baas ben.”

Al verzekert de reality-ster de lezer meteen dat dit zeker niet zijn bedoeling, noch die van zijn kinderen is. “Ze zijn allebei goed bezig met ook dingen ernaast te doen die losstaan van alle Studio 100-activiteiten. Dus ze moeten echt hun eigen leven op de rails krijgen. Dat is ook voor henzelf veel beter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.