Ondanks de prijsverlaging van 1.995.000 euro naar 1.799.500 euro, lijkt de familie Meiland Code Rosé maar niet verkocht te krijgen. De makelaar van Weekend schat echter dat dit bedrag nog steeds te hoog is en zou de prijs verlagen naar 1,6 miljoen euro.

“Wij hebben destijds de taxatiewaarde van 1,4 miljoen betaald, exclusief kosten, en er voor ruim zes ton aan verbouwd”, verdedigt Erika. “Het energielabel is E omdat er geen zonnepanelen op het nieuwe, geïsoleerde, dak liggen en er geen windmolen in de tuin staat. De energiekosten zijn erg laag. Degene die dit sfeervolle hotelletje gaat runnen, kan direct starten en zal zeer tevreden gasten hebben, zoals wij. Zie de reviews.”

Ook Maxime en Leroy ondervinden problemen op de vastgoedmarkt, zo zou ook hun villa op weinig interesse kunnen rekenen en wordt er een verlies van 75.000 euro verwacht.

“Ik ken hun financiën niet precies, maar ze zijn klaar voor de volgende stap en willen door. Ze hebben de gevels laten isoleren en zonnepanelen laten plaatsen, dus qua energieverbruik is het nu prima. Maar wat een sfeervol huis en wat een tuin! De voordeur vind ik nog het mooist. Ik zou er eer lijk gezegd zelf ook wel willen wonen”, besluit Erica.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.