In Weekend lezen we dat er mogelijks kwaadaardige tumorontwikkelingen zijn vastgesteld bij Erica Meiland.

Wanneer de reporter van Weekend vraagt hoe de reality-ster dit ontdekt heeft, geeft ze aan dat dit in verschillende fases ging. “Eerst het bevolkingsonderzoek, dan naar de huisarts, vervolgens naar de gynaecoloog”, gaat ze van start. “Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot. De uitslagen van de onderzoeken waren ook spannend. Het raakte me zeker. Ik wil nog niet dood, maar ik dacht wel: als het mijn tijd is, kijk ik terug op een mooi leven. Overigens vond ik het direct een goed idee om mijn baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen.”

Ondertussen gaat alles gelukkig terug goed met Erica. “”Een kijkoperatie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt met piepschuim, want ik mocht niet tillen. Nee, ik merk geen enkel verschil aan mijn lichaam zonder baarmoeder. Ik voel me ook weer helemaal de oude. De baarmoeder en eierstokken zijn na de operatie onderzocht. Na vier weken kreeg ik de uitslag van de gynaecoloog: alles was goed. Ik heb geen controles nodig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.