Wekelijks biedt André Hazes zijn online fans de mogelijkheid om hem beter te leren kennen doormiddel van een vragenronde. In Weekend lezen we een wel erg interessante vraag van een fan. Deze vroeg zich namelijk af wat de zanger zou doen mocht hij nog maar een jaar te leven hebben.

“Dan blijf ik niet in Nederland, denk ik”, gaat André van start. “Ik zou met het gezin naar Amerika gaan en daar de allerlaatste herinneringen maken. Amerika is het gewoon. Maar als ik ooit in het buitenland zou willen wonen, zou dat Spanje zijn. Amerika is veel te ver weg. Maar het zit zo diep. Bij het hele gezin, zelfs bij die kleine. Het anonieme daar, dat is heel lekker. En niks is overdreven, niks is raar, dat vind ik het toffe aan Amerika.”

De zanger geeft toe dat hij een aantal jaren geleden vast erg wilde dingen had opgenoemd, maar dat hij nu rustiger is geworden en vooral herinneringen met zijn gezin zou willen maken. “En over alles wil praten. Ik denk dat ik het Allerbelangrijkste zou vinden: stel me nu nog alle vragen. Dat je later nooit meer denkt van: ah verdorie, dit had ik nog wel van hem willen weten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.