Het succes van reality-tv zit hem in de casting van de deelnemers, dat is ook een gouden regel die niet vreemd is voor de makers van B&B Vol Liefde. Telkens slaagt het programma erin om een heel uitgebreid palet aan personen bij elkaar te zoeken. In Weekend neemt gedragsbioloog Patrick van Veen het koppel Albert en Joyce onder de loep.

“Albert is een hufter”, gaat van Veen streng van start. “Er zijn leuke vrouwen voorbijgekomen die bij zijn profiel passen, maar hij swipet alleen voor het plaatje. Eerst was het Malgosia, nu Joyce.”

Toch gaat Joyce ook niet vrijuit, volgens van Veen zou er iets niet sporen aan haar manier van communiceren. “Albert zegt: ‘Ze is een player’, maar hij valt ook precies voor dat type. Ze speelt met hem, doet meisjesachtig en windt hem om haar vinger. Als zij iets beginnen wordt het extreem toxic. Zij zal steeds jaloerser worden en dat kan hij niet hebben. Uiteindelijk zat het tussen hen exploderen”, zo voorspelde de bioloog.

Een voorspelling waar van Veen tot dusver ongelijk in heeft gekregen want op de reünie was het paar nog altijd samen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.