Dries Roelvink heeft zichzelf op een streng dieet gezet en is volop beginnen trainen om zijn lichaam klaar te stomen voor de cover van ‘Men’s Health’. Helaas voor de zanger blijkt het blad toch af te zien van een coverfoto met Dries en zouden ze opteren voor een artikel van een aantal pagina’s.

Erg jammer voor Dries die nu dus onnodig al dat lekkers aan zich voorbij liet gaan. “Ik heb enorme moeite om mijn restaurantbezoeken met de nodige wijntjes en lekkere gerechten op te geven. Ik vind dat echt lastig. Dus zo langzamerhand zakt de moed me wat in de schoenen, en begin ik sterk te twijfelen of ik dat strenge dieet nog wekenlang ga volhouden.”

De zanger vertelt in Party dat hij niet bepaald vrolijk wordt van diëten. Ik vind dat het leven er een stuk minder leuk door wordt”, gaat hij van start.  “Ik ben een harde werker en sport elke dag flink, maar nadat ik dat allemaal gedaan heb, vind ik het ook leuk om’s avonds tegen mijn vrouw Honoria te zeggen: zullen we even iets gaan eten? Er zijn heel veel restaurantjes in de buurt, dus dan lopen we vaak ergens naartoe. Maar eigenlijk moet je zeggen: nee, ik eet vanavond gewoon lekker wat sla thuis, een paprika en een appel, en ik drink een glas water.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.