Boer Tom Groot en zijn partner Marieke vertellen in Weekend dat ze in blijde verwachting zijn. In november zou het tweetal hun nieuwe aanwinst mogen begroeten.

“Marieke en ik hebben altijd een kinderwens gehad”, gaat Tom van start. “Voordat Moos was geboren, hebben we één miskraam gehad. Zijn komst duurde een aantal jaren. En we hebben drie miskramen gehad na Kees. Maar nu komt nummer drie alweer! Daar hoopten we al langer op. We zijn erg blij dat het uiteindelijk is gelukt.”

Tom geeft aan dat de eerste miskraam het moeilijkst is maar dat de daaropvolgende ook niet te onderschatten zijn. “Voor Marieke waren de fysieke ongemakken zwaar. Het vrouwelijk lichaam verandert door de hormonen en alles daaromheen, en dat is wat het meest vervelende is.”

Toch lieten Tom en Marieke hun leven niet beheersen door de tegenslagen en probeerden ze steeds positief te blijven. “Door die instelling, gecombineerd met onze sterke wens, denk ik dat het uiteindelijk is gelukt”, besluit hij tevreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.