In Story lezen we dat Britt Dekker onlangs in het huwelijksbootje is gestapt met haar grote liefde Max Apotowski. De amazone straalde in een prachtige bruidsjurk van de Libanese ontwerper Zuhair Murad.

De feestelijkheden vonden plaats bij de olympische dressuurstal in het Noord-Brabantse Hooge Mierde, waar de paarden van Britt gestald staan. Presentator Jochem van Gelder was aangesteld als BABS en zorgde voor een ontroerend mooie ceremonie.

Opvallend was ook de speciale ringendrager die voorzien werd. Niemand minder dan George, het paard van Britt, dat ze ooit als cadeau van John de Mol kreeg, overhandigde de trouwringen.

De gasten hebben ongetwijfeld genoten van dit sprookjeshuwelijk, getuige hiervan zijn de prachtige foto’s die in Story verschenen.

Ook Britt kan terugblikken op een geslaagde dag. “Het was een droom”, besloot de kersverse bruid op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.