Koen Crucke heeft zijn carrière nieuw leven ingeblazen door als MC Spaghetti door het leven te gaan. Het kinderidool, bekend van ‘Samson en Gert’, struint de Vlaamse podia af samen met Discobar Joossens.

Om het beste van zichzelf te geven op het podium moet de zeventig-plusser uiteraard over een goede conditie beschikken.

 “Ik ben altijd al sportief geweest, dus dat doe ik niet alleen voor de optredens”, gaat Koen van start in Party. “In het verleden speelde ik in de musical ‘La Cage Aux Folles’ een rol waarin ik op hoge hakken moest lopen. Om dat soepel te kunnen doen, heb ik met die hoge hakken in de sportschool op een loopband gelopen.”

Koen geeft aan dat het belangrijk is om op zijn leeftijd regelmatig in beweging te blijven. “Ik doe aan fitness. Ik fiets ook veel en wandel regelmatig. Gisteren bijvoorbeeld zijn mijn echtgenoot Jan en ik een dagje naar Parijs geweest om het graf van mijn idool Edith Piaf te bezoeken. In Parijs hebben we 10.950 stappen gezet. Dat is meer dan negen kilometer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.