Justine Marcella heeft genoten van haar deelname aan Expeditie Robinson, zo geeft ze aan in Story.

“Je leert mensen kennen zonder bagage, in hun meest pure vorm”, gaat ze van start. “Billy Dans bijvoorbeeld, ik schaam me nu om te zeggen dat ik hem niet kende want hij is een groot artiest, die leerde ik gewoon kennen als Billy. Dat is fantastisch.”

Ook het leven zonder telefoon vond de royalty-expert heerlijk. Al geeft ze eerlijk toe dat het ook wat onwennig aanvoelde aangezien ze de mantelzorg van haar vader verzorgt.

Helaas heeft het leven zonder telefoon als gevolg dat je niet ingelicht kan worden als er iets misloopt aan het thuisfront. Helaas was dit het geval voor Justine. Tijdens haar verblijf is haar zeventienjarige kat namelijk overleden. “Ik voelde me erg schuldig dat ze is gegaan zonder mij, en ook on ik mijn verdrietige dochter niet troosten.”

Als klap op de vuurpijl bleek Justine ook nog een blaasontsteking opgelopen te hebben tijdens haar tijd op het eiland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.