Onlangs kocht de familie Meiland het recht om te mogen bouwen op een grond in Noorderwijk. De familie had meteen ambitieuze plannen en wou een heuse villa op het perceel neerplanten. Gelukkig voor hen lijkt de bouw goed te verlopen, zo zien we in Story zelfs dat de ramen van de woonst zelfs al geplaatst zijn.

Hoewel oorspronkelijk gezegd werd dat Martien en Erica naast het gezin van dochter Maxime zouden gaan wonen, zouden de plannen echter gewijzigd zijn.

Een welingelichte insider geeft namelijk aan dat er geen tweede woonst gebouwd gaat worden maar dat het bij één grote villa blijft. “De ene kant van de woning zal door Martien en Erica worden bewoond, de andere kant door Maxime en haar gezin. Zij gaan dus wederom onder één dak wonen”, zo verklapt deze bron.

De reden achter deze wijziging blijft vooralsnog onbekend. Misschien probeert de familie op deze manier de kosten te drukken. Anderzijds is het ook mogelijk dat het Martien gewoon gezelliger lijkt om zijn dochter en kleinkinderen dicht bij hem te hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.