Een tijdje terug was er iemand die zich op sociale media voordeed als paragnost en daarbij nogal heftige dingen zei over realityster en vakantieparkmagnaat Peter Gillis, aldus Party. Op het moment dat diens zoon Mark op de intensive care voor z’n leven vocht, beweerde die persoon dat Peter de volgende uit z’n omgeving zou zijn die op de intensive care zou belanden.

Een uitspraak die Thomas Woolthuis, uitgeroepen tot paragnost van het jaar 2021, erg boos gemaakt heeft: “Als je zoiets zegt en jezelf als paragnost wilt manifesteren, dan past dat totaal niet bij de energie die een paragnost hoort te hebben”, laat hij er geen twijfel over bestaan in het weekblad.

“Het is nooit de bedoeling om mensen bang te maken of te veroordelen”, meent Thomas. “Ik heb er dan ook geen goed woord voor over. Het is schandalig. Je zet daarmee ook alle paragnosten in een verkeerd daglicht. Deze man, een zelfbenoemd paragnost ís geen paragnost”, briest hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.