Paul de Leeuw lijkt al een tijdje uit de gratie van het grote publiek gevallen te zijn, zo werd zijn laatste show Hotel Hollandia een grote flop.

Ook zijn cabaretshow ‘Paul de Leeuw – 60?’ werd helaas voor het tv-gezicht niet warm onthaalt. De show werd uitgezonden op prime time bij de NPO, maar dit oogstte enkel bakken kritiek, zo lezen we in Party.

“Het was een complete afgang”, gaat Johan Derksen van start in Vandaag Inside. “Maar eigenlijk de laatste tien jaar heeft die jongen niks meer gedaan wat succesvol was en nu, ten einde raad, gaat hij weer kinderen met het syndroom van Down exploiteren en dat hobbelt dan wel weer.”

Ook Özcan Akyol was hard voor manneke Paul. “Ik ben veertig en ik heb eigenlijk nog nooit meegemaakt dat Paul de Leeuw leuk was op tv”, zo vertelde hij. Een verdict dat misschien wel erg hard is aangezien Paul al meer dan 35 jaar meedraait in de showbizzwereld en hij een heus kijkcijferkanon was in het verleden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.