John de Bever vertelt in Party dat hij innerlijk niets aan zichzelf zou willen veranderen. “Ik ben goed voor de mensen. Soms ben ik weleens naïef, maar dat is ook wel weer mooi, want daar leer ik van”, gaat de zanger van start.

Wanneer de reporter vraag of John ook van zijn uiterlijk zo tevreden is, geeft hij aan dat hij wel een aantal dingen graag anders had gezien. “Maar serieus: ik heb tien vingers, ik heb tien tenen en ik ben gezond. Dus waar zou ik me druk om maken?”, vraag hij zich af. “Dat ik misschien een beetje een grote neus heb of dat mijn wenkbrauwen doorlopen, joh dat maakt me niks uit. Wel vind ik dat je er als artiest goed uit moet zien. Dus ik trek netjes een pak aan als ik moet optreden, dat heb ik altijd gedaan. Ik ben wel een verzorgd type.”

John begroet bellers op zijn voicemail dan ook door te zeggen dat ze de knapste man van Nederland aan de lijn hebben. “Dat kun je of arrogant vinden, of grappig. Het is natuurlijk als grap bedoeld”, besluit hij droogjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.