In Story vertelt Jan Smit dat zijn zoon Senn nu ongeveer dezelfde leeftijd heeft dan toen het voor hem allemaal begon. Naar verluidt blijkt ook zijn zoon interesse te hebben in de showbizz. “En het probleem is dat hij het ook heel goed kan. Hij kan echt goed zingen”, geeft Jan aan.

“Het was makkelijker geweest als hij niet zou kunnen zingen”, begint de zanger uit te leggen. “Weet je, ik ben voorstander van eerlijk zijn tegenover mijn kinderen. Ik ben zelf ook zo opgevoed. Ik heb al veel mensen ontmoet, volwassenen, die jarenlang door hun ouders werden gestimuleerd om iets te doen in de muziek, maar ik heb al regelmatig gedacht: misschien had ooit iemand moeten zeggen dat ze een perfecte huis-, tuin- en keukenzanger zijn, maar niet geschikt om in de showbizz te stappen. Ik zou mijn kind nooit stimuleren om in de showbizz te gaan als het geen talent had. Want je wordt meteen afgemaakt. En de wereld wordt steeds harder.”

Senn daarentegen is heel toonvast en heeft ook geen angst om op een podium te kruipen, zo blijkt. “Dus ik denk dat hij het absoluut zou kunnen”, besluit de bange vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.