Tijdens een interview met George Baker vraagt de reporter van Story wat tachtig levensjaren doen met een mens. De zanger geeft aan dat mensen vaak zeggen dat het slechts een getal is maar dat hij het fysiek toch gewaarwordt.

“Al probeer ik nog elke dag zes á zeven kilometer te wandelen. Dat houdt me fit”, legt George uit. “Maar op deze leeftijd heb je wel te maken met kleine ongemakken. Mijn kleinkinderen houden me overigens ook fit. Ik ben een actieve opa. De jongste drie zijn 11, 4 en 2, en komen regelmatig logeren. Dan ben ik niet met hen in de weer met houten blokken, maar ik houd van stoeien, rennen, voetballen, gek doen…”

Aan stoppen met zingen, wil de zanger momenteel nog niet denken. “Op dat podium moet ik het waarmaken. Het is een wedstrijd die ik wil winnen. En ik heb nog altijd het gevoel dat ik wil winnen. Als dat gevoel weg is, stop ik ermee. En als ik het niet merk, zie of voel, hoor ik dat wel van mijn jongste dochter Laura, die vaak met mij meegaat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.