George Baker leeft nog steeds voor zijn muziek, dit kunnen we duidelijk afleiden uit een interview dat de zanger gaf aan Story.

Zelfs nu George gehoorproblemen heeft en een hoorapparaat draagt, kan hij geen afscheid nemen van het podium. Al geeft de zanger aan dat hij niet meer langer dan een half uur kan optreden omdat het anders een brei van geluid in zijn hoofd wordt.

Helaas heeft George de laatste tijd steeds meer te maken met optredens die op het laatste moment worden gecanceld, met name in België. “Meestal gaat het goed”, relativeert de zanger. “Maar nu heb ik twee keer in een maand meegemaakt dat een organisator alles annuleert, terwijl de mensen hun kaartjes al hebben gekocht. Dat zijn dan oplichters, die op die manier geld willen ‘verdienen’. En ook ik krijg dan niet uitbetaald. Je kunt dan alsnog proberen je gage te krijgen, maar van een kale kip kun je niet plukken. In Nederland maak ik dit overigens vrijwel nooit mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.