De familie Meiland is in een aantal jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het Nederlandse televisielandschap. Wanneer de reporter van Weekend vraagt wat het beste advies is dat Martien de mensen kan meegeven, geeft de ster aan dat hij eigenlijk geen tips heeft.

“Ik denk gewoon dat onze familie een open boek is en dat hebben we natuurlijk laten zien in die vijf jaar”, gaat de reality-ster van start. “We hebben geboortes gehad, een begrafenis, een trouwerij … Dan zei onze regisseur tegen Erica: ‘Je moeder is overleden, wil je dat wel op camera?’ ‘Ja natuurlijk’, zei Erica, ‘dat hoort toch bij het leven? Dat is reality. Als ik zou zeggen nee, dan denken de mensen: wat raar, je ziet alles van die mensen, dan is die moeder dood en zien we haar niet in de kist’.”

Martien geeft dan ook aan dat er geen verschil is tussen wat je ziet in de serie en het echte leven. “Als ik ’s ochtends binnenkwam in ons pension vroeg ik aan de mensen of ze goed geslapen hadden, dan gingen ze weg om elf uur en dan zeiden ze: ‘Nou ja, jullie zijn gewoon inderdaad precies hetzelfde als op tv’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.