Het gaat goed met Patty Brard, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. Het tv-gezicht is nog steeds erg gelukkig met haar partner Antoine van de Vijver. In een recent interview liet de ster nog optekenen dat indien ze de keuze had, ze ervoor zou kiezen om later gelijktijdig te sterven.

Ook met de gezondheid van Patty gaat het heel erg goed. Het tv-gezicht geeft aan zich niet langer te vergrijpen aan “alles wat God had verboden”, maar dat haar leven tegenwoordig gevuld is met rust, reinheid en regelmaat.

“Ik ben nu meer van de verhoudingen en ik kan nu gewoon naar een feestje gaan zonder drank en drugs”, legt ze uit. “Toen ik twintig was kon ik dat echt niet.”

De keuze om de feestende Patty achter zich te laten, kwam er na gastric bypass-operatie die ze onderging. Spijt van haar beslissing lijkt ze absoluut niet te hebben. Er zou zelfs niet zoveel veranderd zijn aangezien haar dagen op Ibiza er nog steeds hetzelfde uitzien als vroeger. “De hele dag heerlijk koken, beetje tutten met de hondjes en gewoon hier terugtrekken om in Nederland weer te kunnen doorknallen”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.