Patty Brard is het levende bewijs van hoe het leven onverwachte wendingen kan nemen, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party.

Na drie huwelijken met Ron Brandsteder, Carlo Nasi en René Muthert, die uiteindelijk geen blijvend geluk brachten, kreeg ze ook te maken met een financieel drama.

In 1993 werd ze persoonlijk failliet verklaard en na een mislukte zakelijke deal met ex-partner Eric Peute, liepen de cijfers al snel 2,7 miljoen euro in het rood. Dit dwong haar om machteloos toe te kijken hoe al haar bezittingen, inclusief die van haar dochter Priscilla, geveild werden.

Hoewel de realitysoap over haar leven haar weer enigszins financieel op de been hielp, had dit wel een zware tol op haar persoonlijke leven. Dochter Priscilla keerde zich van haar af, omdat ze vond dat Patty’s keuzes te ordinair waren. De exacte details over hun breuk blijven onduidelijk, maar Patty heeft laten uitschijnen dat Priscilla mogelijk beïnvloed werd door haar oudere zus.

Ondanks alle tegenslagen staat Patty Brard de dag van vandaag nog steeds positief in het leven en laat ze door niets of niemand nog haar geluk afpakken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.