Paragnost van het jaar 2021, Thomas Woolthuis kijkt op vraag van Party naar de toekomst van prinses Alexia. De prinses begint namelijk aan een nieuw hoofdstuk in haar leven en gaat studeren in Londen.

“Het klinkt misschien een beetje gek als je haar ziet, maar het lijkt alsof prinses Alexia wat introvert is”, gaat Woolthuis van start. “Introvert in de zin van heel erg op zichzelf. Voor de buitenwereld lijkt het allemaal goed te gaan. Zo van: prinses Alexia gaat studeren en komt uiteindelijk met haar diploma thuis. Maar ik heb het idee dat ze tijdens haar studie in Londen op een eilandje zit.”

Volgens de paragnost wil Alexia eigenlijk helemaal niet gaan studeren maar doet ze dit omdat dit van haar verwacht wordt. “Ze wil niet in isolement leven, maar juist genieten van alles wat kwaliteit heeft. En dat zal prinses Alexia, als ik het voor- zichtig zeg, tijdens de tijd dat ze in Londen studeert niet zo makkelijk vergaan.”

Afwachten of Alexia dit ook zo zal ervaren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.